x

Äripäev hakkab koostöös Palgainfo Agentuuriga välja andma infolehte PALK

Kuidas kujuneb keskmine brutopalk, mis on muutunud erisoodustuse maksustamisel, millised puudused on tulemuspalgal – kõigile neile ja paljudele teistele küsimustele annab vastuse Äripäeva teabekirjastuse uus infoleht PALK.

Uus infoleht valmib koostöös Palgainfo Agentuuriga ning esimene number jõuab lugejateni juba uuel nädalal. Septembri infolehes vastavad raamatupidajaid ja palgaarvestajaid huvitavatele küsimustele PwC Legal advokaat Indrek Ergma, KPMG maksu- ja õigusteenuste juht Joel Zernask ja BDO maksukonsultant Ave Rego.

Eraldi osa infolehest kuulub Palgainfo Agentuuri palgauuringutele ja kommentaaridele, kus  agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder selgitab palgastatistika sisu, avab palgatõusu tagamaid ning tutvustab 2013. aasta kevadel läbiviidud palgauuringu tulemusi. Kõik ettevõtted on oodatud osalema järgmises, sügisel toimuvas palgauuringus. See on üks võimalustest teada saada, mis palgaturul toimub ja milliseid palku makstakse.

Äripäeva konverentside programmijuht Kertu Ruus kutsub aga kõiki 17. oktoobril KUMU-s toimuvale Äripäeva Palgafoorumile, kus paljud tuntud Eesti ettevõtted tõstavad saladuskatte oma palgapoliitikalt ja värbamispõhimõtetelt.